IP Maskinservice

Reparation, opsætning og nedtagning af maskiner gennem mere end 20 år

Services

Service

Service

Vi udfører systematisk eftersyn på maskiner, samt lovpligtige eftersyn på kantpressere og andre maskiner, hvor dette er påkrævet, så vi kan hjælpe dig med at forebygge driftsstop. Vi har det nyeste udstyr for stoptidsmåling, så de målinger vi laver lever helt op til de nuværende krav.

Fejlfinding

Fejlfinding

Vi finder altid en løsning, når uheldet er ude, og et akut nedbrud opstår. Vores stærke netværk af underleverandører gør at vi også her tilbyder service af høj kvalitet, hvad end det drejer sig om mekaniske, hydrauliske eller elektriske problemer.

Reparation

Reparation

Vi har stor erfaring med alt fra små reparationer, der klares på få timer, til store opgaver, der strækker sig over flere uger.

Opsætning

Opsætning

Vi har stor erfaring med montage af maskinanlæg – fra afsætning af fundament, montageplader, maskinkonsol, montage af diverse maskindele, montage af hydraulik, luft samt el til opretning, justering og igangsætning.

Nedtagning

Nedtagning

Vi har stor erfaring med demontage af maskiner, hvad enten det drejer sig om at flytte maskinen over kortere afstande eller demontering for oplagring eller langdistance-transport. Vi lægger stor vægt på  at have dokumentationen i orden, når der demonteres, så fejl under montage kan undgås.

Industrimaskiner

Hos IP Maskinservice servicerer vi en lang række af industrimaskiner – specielt de maskiner som IP Maskiner forhandler.
Vi har også stor erfaring med brugte maskiner og stor viden om savning og afkortning.

Reservedele

Kontakt os for bestilling af reservedele på:

E-mail: ulla @ ipmaskinservice.dk
Mobil: 2324 1016

Team

Gert F. Jensen

Gert F. Jensen

Ejer og Servicechef

IP Maskinservice blev startet i år 2004 af Gert Fredholm Jensen, under navnet Gertek. Gert F. Jensen har arbejdet med opbygning, reparation, service og vedligehold af maskiner i mere end 20 år.

Gert Jensen har således den nødvendige erfaring inden for disse områder og udfører opgaver over alt i Danmark såvel som i udlandet.

E-mail: gert @ ipmaskinservice.dk
Mobil: 4037 1016

Mathias Pedersen

Mathias Pedersen

Servicetekniker

Mathias Pedersen har både bred og lang erfaring inden for metalindustrien. Han er uddannet elektriker og elinstallatør og har igennem mange år arbejdet med service og reparation af maskiner.

E-mail: mathias @ ipmaskinservice.dk
Mobil: 5355 1016

Ulla Fredholm Jensen

Ulla Fredholm Jensen

Reservedele

Kontakt Ulla for bestilling af reservedele.

Hun står desuden for den daglige drift af bogholderiet og kontoret, ligesom hun tager sig af fakturering og den daglige kundekontakt.

E-mail: ulla @ ipmaskinservice.dk
Mobil: 2324 1016

Alle fakturaer bedes sendt til:
E-mail: bogholderi @ ipmaskinservice.dk

Kontakt