BLM / Adige

BLM / Adige

IP Maskinservice er italienske BLM Groups danske serviceagent. Agenturet er resultatet af et tæt og langt samarbejde med BLM gruppen, hvor IP Maskinservice gennem flere år har udført service på alle BLM gruppens produkter.

På basis af de tætte relationer er IP Maskinservice certificeret i alle BLM gruppens maskiner, ligesom vi tilbyder support i ArTube3 software. IP Maskinservice er ene leverandør i Danmark af originale reservedele til BLM og Adige maskiner.

Om BLM Group

BLM er en global producent af industrimaskiner, og har et bredt produktprogram med fra laserskærere til bukkere. Den brede vifte af løsninger er produceret af det italienske selskab i mere end 50 år med samme store ekspertise og høje faglige niveau. Under BLM Gruppen hører både Adige SPA og Adige-SYS SPA, der blandt andet producerer laserskærere, save, rørskærere, pladeskærere og kombimaskiner.

Leave a Reply